Hotel Zuidwege
Authentiek familiehotel Zuidwege te Zedelgem

Authentiek familiehotel Zuidwege te Zedelgem

Ideale uitvalsbasis

Sinds vele jaren staat Hotel Zuidwege gekend als modern familiehotel*** waar alle kamers voorzien zijn van digitale TV met internationale kanalen, een private badkamer met bad of douche, een wc, haardroger en wastafel. Het kwalitatieve wifi-systeem staat gratis ter beschikking in het volledige hotel en alle kamers beschikken over individuele airco.

Zedelgem is de ideale uitvalsbasis, zowel voor wie naar het authentieke Brugge wil, als voor degene die van zon, zee en strand houden en de kust willen bezoeken. De ligging is zeer centraal en er zijn bovendien diverse fietsroutes die passeren aan het hotel.

Volgende
Single / Eenpersoonskamer
Tweepersoonskamer
Triple Room

Single / Eenpersoonskamer

1

Eenpersoonskamer met individuele airco,  ruim bureau, minibar/frigo, telefoon met buitenlijn, tv met internationale kanalen en private badkamer met wastafel , toilet, haardroger, douche of bad.  Mogelijkheid tot extra persoon. (twin kamer)

Tweepersoonskamer

2

Tweepersoonskamer met individuele airco,  ruim bureau, minibar/frigo, telefoon met buitenlijn, tv met internationale kanalen en private badkamer met wastafel , toilet, haardroger, douche of bad

Triple Room

3

driepersoonskamer (bedden : 160 x 200 cm  en 90 x 200 cm), met individuele airco,  ruim bureau, minibar/frigo, telefoon met buitenlijn, tv met internationale kanalen en private badkamer met wastafel , toilet, haardroger, douche of bad.

Volgende

Onze diensten

rookvrij hotel

grote gratis parking

Check-in

U kan elke dag inchecken van 13:00 - 21:00.

Gratis wifi

Gratis wifi in het volledige hotel

Schoonmaak

Maak gebruik van onze dagelijkse huishouding. Uw kamer zal worden schoongemaakt en alle toiletartikelen opgevuld.

Wasserij

Wasserij nodig? Wij wassen en drogen uw kleren voor een kleine vergoeding

Volgende
BISTRO - CORONA MAATREGEL

BISTRO - CORONA MAATREGEL

TAKE AWAY MAALTIJDEN

VANAF DINSDAG 5 MEI

 

    
   
  
 

TAKE AWAY LIJST

VAN DINSDAG TOT EN MET ZATERDAG

 

 

STOOFPOTJE VAN VARKENSWANGETJES EUR 17.00

COQ AU VIN EUR 17.00

MET PREI, CHAMPIGNONS, PUREE (300 GR VIS) EUR 17.00

CHILI CON CARNE MET RIJST EUR 15.00

PASTA MET SCAMPIS , GROENE CURRY, WARME GROENTEN EUR 17.00

MIHOEN MET KIP EN WARME GROENTEN (NIET PIKANT) EUR 15.00

 

 

GRAAG BESTELLEN VÓÓR 20 H DAG VOORDIEN, DAG ZELF VERKRIJGBAAR NAARGELANG VOORRAAD

TELEFONISCH : 050/20.13.39 OF PER MAIL : reservation@zuidwege.be

AFHALEN TUSSEN 17 EN 20 H

Edna en Angelo

Volgende
Geschiedenis van het Hotel
Overname

Geschiedenis van het Hotel

Omdat er in de middeleeuwen een belangrijke hoofdweg doorheen de streek liep, werden er diverse herbergen gebouwd. Ook het eerste gebouw ter plaatse had dezelfde functie. Uit historische informatie blijkt dat de herberg gesitueerd was op de verbindingsweg van Antwerpen naar Caen (van Noord naar Zuid). Daarom kreeg de zaak ook de naam “ Zuidwege”: weg naar het Zuiden.

Door de toenemende industrialisering en het drukkere transport nam het aantal vrachtwagens steeds toe. Daar speelde men op in om wat kamers ter beschikking te stellen voor de chauffeurs met minimaal comfort (wastafel op de kamer, toilet en douchekamer gemeenschappelijk op de gang).

Na verloop van tijd, rond 1980, werd er  een stuk grond bijgekocht van de buren en een nieuw hotel gebouwd tegen de achtermuur van de taverne. Dit modern ingerichte hotel beschikte over 16 kamers, allen met private badkamer en een afzonderlijk ingang met receptie en ontbijtzaal.

Overname

De toenmalige uitbaters stopten in 1997 hun activiteit wegens gezondheidsredenen en verkochten het hotel zodat wij uiteindelijk onze droom konden waarmaken: een eigen hotel! Enkele jaren later werd de grote dubbele garage omgebouwd tot vier eenpersoonskamers. Door het stijgende aantal zakenmensen die zich verplaatsen en een groeiende vraag naar eenpersoonskamers, was dit een goede oplossing.

Ondertussen werden tien kamers volledig uitgebroken en vernieuwd, gemoderniseerd met nieuwe geluidsisolerende materialen die ook onderhoudsvriendelijk en brandvrij zijn. Het merendeel van de kamers zijn dan ook rookvrij. Airco op de twee- en driepersoonskamers is standaard en op alle kamers is er Wifi voorzien.

Kies voor een hotel te Zedelgem met de beste prijs/kwaliteitsverhouding en contacteer Zuidwege voor info of reservatie!

Volgende
Praktische informatie
Regionale producten

Praktische informatie

bereikbaarheid en openingsuren

Hotel : maandag tem zondag 7 - 22 H (bij late aankomst gelieve vooraf te bellen aub).

Bistro Saga : maandag tem vrijdag : 17 - 23 h (keuken 18-21 H)

                      zaterdag en zondag en feestdagen gesloten (wel open op reservatie vanaf 10 personen)

 

Bereikbaarheid :

Torhoutsesteenweg 128

B-8210 Zedelgem

www.zuidwege.be

info@zuidwege.be

+32 (0)50 20 13 39

Google Maps Zuidwege

Regionale producten

streekgerechten en streekprodukten

Tijdens uw verblijf bieden wij u ook de mogelijkheid om bij ons te dineren. Voor elk gerecht dat wij serveren tijdens het ontbijt of diner, gebruiken wij lokale producten. Zo steunen wij de lokale boeren en hebben wij minder nood aan milieuvervuilende transportmiddelen. Indien u allergisch bent voor een bepaald iets, informeer ons dan alstublieft voordien zodat wij ook voor u iets lekkers kunnen voorzien.

Streekprodukten : Westvlaams WitBlauw rundsvlees, Varkensvlees (Tielt en Wingene) , Belgotomat (tomaten uit lokale serres), bieren : Moat (Zedelgem) , Blonde Os, Bourgogne de Flandres, Brugse Zot (Brugge), trappisten

Streekgerechten : Varkenswangetjes, Huisbereid vispannetje met noordzeevis, Chateaubriand/Steak, Coq au vin , ...

Volgende

Schrijf een beoordeling

Uw gegevens zullen enkel worden aangewend om u te contacteren in functie van de door u gevraagde informatieverstrekking. Bescherming van uw gegevens is voor ons belangrijk. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij dit doen.
Uw bericht wordt verstuurd
Volgende

Contacteer ons

Naar boven