Fordern Sie Ihr Angebot an

Eine neue Website schnell und einfach

Entdecken Sie alle schablone

Benutzerfreundlich und
leicht zu pflegen

Alle Projekte

Demo ansehen

Oxford

De Oxford template geeft u alles om de veelzijdigheid van uw hotel weer te geven in woord en beeld. Het conversieverhogend reserveringssysteem wordt op de juiste plaats op elke pagina van de website weergegeven.

Demo ansehen

Thousand Oaks

Modern, gestructureerd en strak? De Thousand Oaks visualiseert het ruimtegevoel waar uw gast tot rust kan komen. Creëer inspirerende pagina’s en informeer tegelijk over alle unieke features van uw accommodatie.

Demo ansehen

Split

De Split template maakt op gebalanceerde manier gebruik van foto-tekst combinaties om uw accommodatie optimaal te kunnen ervaren. Toon alle hoeken van uw logies en kamers en beschrijf tegelijkertijd al uw faciliteiten en andere troeven.

Demo ansehen

Rocky Ridge

Hotel-restaurant? De Rocky Ridge template is één van onze oplossingen waarmee u uw hotel en/of restaurant online kan promoten. De integratie van de twee reserveringssystemen helpt u uw online conversie vergroten.

Demo ansehen

Blitz

Bent u op zoek naar een modern jasje voor uw website? De Blitz template biedt een strak en overzichtelijk geheel van uw accommodatie. Maak op een eenvoudige manier verschillende pagina's om een duidelijke structuur te creëren en conversie te stimuleren.

Demo ansehen

Chef

De Chef template is het perfecte visitekaartje voor restaurants, café's en bistro's. Verleid met deze onepager uw gasten in één oogopslag. Laat uw gasten smaakvol meegenieten en informeer hen met uw menukaart.

Demo ansehen

Steakhouse

Zet meteen de juiste sfeer voor uw restaurant of bistro. informeer uw klanten in een minimum aantal clicks over al uw gerechten en dranken. Deel smaakvolle foto's waarvan de gast gaat watertanden.

Demo ansehen

Contemporary

De Contemporary template geeft u alles om de veelzijdigheid van uw hotel weer te geven in woord en beeld. Het conversieverhogend reserveringssysteem wordt op de juiste plaats op elke pagina weergegeven.

Demo ansehen

Lunar

Wilt u tonen hoe groot uw kamers zijn of welk mooi uitzicht ze hebben? De template is zo opgebouwd dat alle brede foto's optimaal getoond worden op de website. Zo krijgt de klant een beter zicht op de grootte van de kamer.

Demo ansehen

Luxurious

Laat het reserveringssysteem op elke pagina van uw website in het oog springen. Gebruik grote foto's over de breedte van de homepage om uw klanten een eerste indruk te geven van uw accommodatie.

Leicht zu pflegen

Vollständig ansprechbar

SEO friendly

Fordern Sie Ihr Angebot an

Danke!

Ihre Bewerbung wurde erfolgreich übermittelt.

OK